Inscripció al Curs CIATE de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola Tarragona 2017

 
Benvingut/da al procés d'inscripció del Curs CIATE de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola Tarragona 2018 
 
Et preguem que llegeixis atentament les següents indicacions per omplir satisfactòriament el formulari d'inscripció
 
El procés d'inscripció consta de 3 passos a seguir. Cal que tingueu a mà totes les dades dels vostres candidats/es ja que s’han d’omplir tots els camps per poder validar el formulari.
IMPORTANT! En cas que no ompliu totes les places disponibles amb titulars o reserves, és indispensable que en totes les pestanyes que quedin buides, cliqueu a la opció “Obviar dades” perquè us deixi seguir endavant amb el procés. D’aquesta manera, si heu inscrit dos titulars i un reserva, a les següents pestanyes dels suplents 2, 3 i 4 haureu d’Obviar dades perquè el sistema us deixi procedir.
 
  • En el pas 1, caldrà que ompliu totes les dades del/s candidats.
  • En el pas 2, obtindreu un resum de la inscripció que us recomanem que imprimiu.
  • En el pas 3, trobareu les passes a seguir una vegada complimentat el formulari.
 
Durant el període d'inscripció podreu accedir tantes vegades com vulgueu al formulari per modificar dades i/o inscriure nous candidats/es.

 
usuari:
clau:

 
Declaro que són certes les dades consignades i que estic autoritzat per a realitzar aquesta gestió.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades s’incorporaran als fitxers titularitat de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC) amb la finalitat de gestionar la seva participació en aquesta activitat. L’informem que durant la formació es realitzaran fotografies, les quals podran ser publicades a la web de la Jo-DiC (www.jodic.cat) o a les nostres xarxes socials, només en relació a la present activitat i amb la finalitat de promocionar-la. Per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició es podran adreçar per escrit a C/Providència 42 CP. 08024 de Barcelona.

 
 

www.jodic.net/cursos